Hoopsidia x Mega Slam basketkorgar

av Scott

Hem " Blogg " Basketboll " Hoopsidia x Mega Slam basketkorgar

Säg Bonjour till Hoopsidia OnCourts nya ambassadör i Frankrike

Hoopsidia ansluter sig till OnCourt-laget i okuvlig stil med Hoopscourt i St Apollinaire, Dijon, Frankrike. Att förnya en gammal domstol kan bara göras maximalt med Mega Slam Hoops.

En offentlig lekplats i mitt namn

Förmodligen den svåraste hemligheten för mig att hålla, men efter månader av arbete har jag äran och stoltheten att presentera HOOPSCOURT. En offentlig lekplats som är öppen för alla, alla nivåer, alla åldrar och alla ursprung. Jag har tur att ha blivit utvald som OnCourt-ambassadör, det är därför du kommer att hitta premium Mega Slam-hoops, aldrig tidigare sett i Frankrike, på HOOPSCOURT. Jag bjuder in dig att komma och testa, personligen har jag aldrig spelat på korgar av denna kvalitet.

Detta projekt var naturligtvis omöjligt utan hjälp från staden St Apollinaire, som, låt oss säga det, var avgörande, särskilt för de kommande förbättringarna. Tack till alla som hjälpte till, och ett särskilt omnämnande till Cyril som erbjöd spårningen men som framför allt lyssnade på alla mina kommentarer!

De mest smarta kommer att känna igen platsen, det är på denna mark som jag överraskade @brooocck för att meddela honom att han var finalist i Pimp My Court, för de andra hittar du denna mark på Fort de la Redoute, vid Saint Apollinaire.

Vi möts för att inviga denna dröm den 29 juni kl 18.00, jag har planerat dunks, gäster och spel!

Tack alla för ert stöd under mer än 5 år, det är en invigning, ytterligare ett mål som har kontrollerats, nästa steg, en inomhusbana?

@kaa7_production