Hoopsidia x Mega Slam Basketbal Hoepels

door Scott

Home " Blog " Basketbal " Hoopsidia x Mega Slam Basketbal Hoepels

Zeg Bonjour tegen Hoopsidia OnCourt's nieuwe ambassadeur in Frankrijk

Hoopsidia voegt zich in ontembare stijl bij de OnCourt rangen met het Hoopscourt in St Apollinaire, Dijon, Frankrijk. Het renoveren van een oude veldruimte kan alleen maximaal gedaan worden met Mega Slam Hoops.

Een openbare speeltuin in mijn naam

Waarschijnlijk het moeilijkste geheim voor mij om te bewaren, na maanden werk, heb ik de eer en de trots om de HOOPSCOURT voor te stellen. Een openbare speeltuin, open voor iedereen, alle niveaus, alle leeftijden, alle afkomst. Ik heb het geluk gekozen te zijn als OnCourt ambassadeur, daarom vindt u hier premium Mega Slam hoepelsnog nooit eerder gezien in Frankrijk, op de HOOPSCOURT. Ik nodig u uit om te komen testen, persoonlijk had ik nog nooit op manden van deze kwaliteit gespeeld.

Dit project was natuurlijk onmogelijk zonder de hulp van de Stad St. Apollinaire, die, laat dat gezegd zijn, doorslaggevend is geweest, vooral voor de verbeteringen die nog zullen komen. Dank aan allen die hebben geholpen, en speciale vermelding aan Cyril die de tracering heeft aangeboden, maar die vooral heeft geluisterd naar al mijn opmerkingen!

De slimsten zullen de locatie herkend hebben, het is op dit land dat ik @brooocck verraste om hem aan te kondigen dat hij een finalist was van Pimp My Court, voor de anderen, je vindt dit land op Fort de la Redoute, in Saint Apollinaire.

We ontmoeten elkaar om deze droom in te wijden op 29 juni om 18.00 uur, ik heb dunks, gasten en spel gepland!

Dank u allen voor uw steun gedurende meer dan 5 jaar, het is een inwijding, het is nog een doel gecontroleerd, volgende stap, een overdekt veld?

@kaa7_productie

Ik wil Hoopsidia volgen

hoepelsidia.com