Tietosuojakäytäntö (EU)

Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi kesäkuu 13, 2022 ja koskee Euroopan talousalueen ja Sveitsin kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://oncourt.online/fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Jakaminen muille osapuolille

Jaamme tai luovutamme näitä tietoja käsittelijöille vain seuraaviin tarkoituksiin:

Nimi: Recreational Systems International
Maa: Belgia
Tarkoitus: Tuomioistuimen pinnan täyttäminen

3. Evästeet

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi minulle ja kumppanimme käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille ja kumppanimme mahdollisuuden käsitellä henkilötietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin. Lisätietoja näistä teknologioista ja kumppaneista on Evästekäytännössämme

4. Ilmoituskäytännöt

Luovutamme henkilötietoja, jos laki tai tuomioistuimen määräys vaatii meitä antamaan tietoja, lainvalvontaviranomaisen vastauksena, muiden lain säännösten sallimissa rajoissa tai yleiseen turvallisuuteen liittyvän asian tutkintaa varten.

Jos verkkosivustomme tai organisaatiomme otetaan haltuun, myydään tai osallistuu fuusioon tai yrityskauppaan, tietosi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme ja mahdollisille ostajille, ja ne luovutetaan uusille omistajille.

Lifestyle Systems Ltd osallistuu IAB Europen avoimuus- ja suostumuskehykseen ja noudattaa sen määrityksiä ja käytäntöjä. Se käyttää Consent Management Platformia tunnistenumerolla 332. 

Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen.

5. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

6. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

7. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

8. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

9. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

10. Yhteystiedot

Lifestyle Systems Ltd
OnCourt Online
Lifestyle Systems Ltd
Yksikkö 11 Stonefield Park
Martins Lane
Chilbolton
Stockbridge SO20 6AL
Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto: https://oncourt.online/fi
Sähköposti: enilno.truocno@ofni
Puhelinnumero: ++44 01962 809206 Puhelinnumero: ++44 01962 809206

Olemme nimenneet edustajan EU:hun. Jos sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä liittyen tähän tietosuojalausekkeeseen tai edustajaamme kohtaan, voit ottaa yhteyttä Scott Vincent:iin, enilno.truocno@ttocs:n, oncourt.online:n kautta tai puhelimitse numeroon 01962809206.

Liite

WooCommerce

OnCourt kerää tietoja sinusta kassaprosessin aikana myymälässämme.

Mitä keräämme ja tallennamme

Kun vierailet sivustollamme, seuraamme:
  • Katselemasi tuotteet: käytämme tätä esimerkiksi näyttämään sinulle äskettäin katselemasi tuotteet.
  • Sijainti, IP-osoite ja selaintyyppi: käytämme näitä tietoja esimerkiksi verojen ja toimituksen arvioimiseen.
  • Toimitusosoite: pyydämme sinua antamaan tämän, jotta voimme esimerkiksi arvioida toimituskustannukset ennen tilauksen tekemistä ja lähettää tilauksen sinulle!
Käytämme evästeitä myös korin sisällön seuraamiseen, kun selaat sivustoamme. Kun ostat meiltä, pyydämme sinua antamaan tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, luottokortti-/maksutietosi ja valinnaisia tilitietojasi, kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:
  • lähettää sinulle tietoja tilistäsi ja tilauksestasi
  • vastata pyyntöihisi, mukaan lukien palautukset ja valitukset.
  • Käsittele maksut ja ehkäise petokset
  • Luo tili myymäläämme
  • Noudatamme kaikkia lakisääteisiä velvoitteita, kuten verojen laskemista.
  • Parannamme myymälätarjontaamme
  • lähettää sinulle markkinointiviestejä, jos haluat vastaanottaa niitä.
Jos luot tilin, tallennamme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, joita käytetään tulevien tilausten kassalla. Säilytämme sinua koskevia tietoja yleensä niin kauan kuin tarvitsemme tietoja niihin tarkoituksiin, joihin keräämme ja käytämme niitä, eikä meillä ole lakisääteistä velvollisuutta säilyttää niitä edelleen. Säilytämme esimerkiksi tilaustietoja 3 vuotta vero- ja kirjanpitotarkoituksiin. Näihin kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitusosoitteesi. Säilytämme myös kommentteja tai arvosteluja, jos päätät jättää niitä.

Kenellä tiimissämme on pääsy

Tiimimme jäsenillä on pääsy meille antamiisi tietoihin. Esimerkiksi sekä ylläpitäjillä että myymäläpäälliköillä on pääsy:
  • tilaustiedot, kuten mitä ostettiin, milloin se ostettiin ja minne se pitäisi lähettää, ja
  • Asiakastiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitustiedot.
Tiimimme jäsenillä on pääsy näihin tietoihin, jotta he voivat auttaa tilausten täyttämisessä, palautusten käsittelyssä ja sinun tukemisessasi.

Complianz | WordPressin tietosuojapaketti

Tämä verkkosivusto käyttää Complianzin WordPressin Privacy Suite -ohjelmistoa keräämään ja tallentamaan selain- ja laitepohjaista suostumusta. Tätä toimintoa varten IP-osoitteesi anonymisoidaan ja tallennetaan tietokantaamme. Tämä palvelu ei käsittele mitään henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja eikä jaa mitään tietoja palveluntarjoajan kanssa. Lisätietoja on Complianzin Tietosuojaseloste.

MWB HubSpot for WooCommerce (WooCommerce)

Käytämme sähköpostiosoitettasi Tilauksiin liittyvien tietojen lähettämiseen HubSpotin kautta. HubSpot on inbound-markkinointi- ja myyntialusta, joka auttaa yrityksiä houkuttelemaan kävijöitä, muuntamaan liidit ja sulkemaan asiakkaita. Katso HubSpotin tietosuoja lisätietoja.

Complianz | WordPressin tietosuojapaketti

Tämä verkkosivusto käyttää Complianzin Privacy Suite for WordPress -ohjelmistoa suostumustietojen keräämiseen. Tätä toimintoa varten IP-osoitteesi anonymisoidaan ja tallennetaan tietokantaamme. Lisätietoja on Complianzin Tietosuojaseloste.